• 06 24 516 607
  • info@petrapotters.nl

Welkom

Welkom


Hartelijk dank voor uw interesse in mijn praktijk. De praktijk voor massage, sportverzorging en voedingsadvies in Barendrecht.

Al jaren ben ik geïnteresseerd in de werking van ons lichaam. Welke invloeden heeft sport, zwaar lichamelijk werk of juist zittend werk, stress en de westerse voeding op ons lichaam. Zelf ben ik een enthousiast sporter en probeer zoveel mogelijk op mijn voeding te letten om een gezond gewicht te behouden.

Interesse omgezet in opleiding

In 2014 heb ik de opleiding sportmasseur gevolgd, hierbij wordt examen afgenomen in Anatomie, Fysiologie, Sportmassage en Sportverzorging. Daarnaast heb ik een opleiding Natuurvoedingsadviseur gevolgd. Hierbij wordt geleerd hoe door middel van de juiste, natuurlijke voeding een goede gezondheid kan worden verkregen en in stand kan worden gehouden.

Gediplomeerd sportmasseur

Inmiddels zijn de examens met goed gevolg afgelegd en heb ik in februari 2015 deze praktijk opgericht. Het geeft mij veel voldoening om mensen te begeleiden die doelbewust met hun lichaam bezig zijn. Dit kan zijn preventief om bij sport blessures te voorkomen of juist bij herstel van een blessure of puur ter ontspanning van lichaam en geest. Uiteraard speelt hierbij de juiste voeding een belangrijke rol.

Gediplomeerd gewichtsconsulent

In juni 2017 heb ik de opleiding gewichtsconsulent afgerond. Het doet mij een genoegen mensen volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad te begeleiden naar een gezond eet- en leefpatroon. Onder Voedingsadvies kunt u meer lezen over de mogelijkheden.

Totaal aanbod

Naast de sportmassage en voeding heb ik diverse aanvullende cursussen gevolgd om een compleet pakket van diensten te kunnen aanbieden. Dit is onder andere Stoelmassage, Bindweefselmassage, Ontspanningsmassage, Lomi Lomi massage en Body Contour massage.