• 06 24 516 607
  • info@petrapotters.nl

Lomi Lomi massage

Lomi Lomi massage

Lomi Lomi massage is een harmonieuze, ritmische massage gericht op ontspanning. Spanningsblokkades zullen worden opgeheven en de levensenergie zal weer doorstromen. Lomi Lomi herstelt uw vitaliteit. Het heeft een diepe werking op het spier- en zenuwstelsel. Het verbetert de bloedsomloop en heeft een gunstige werking op de organen. Lomi Lomi verbetert de toevoer van voeding naar het weefsel, bevordert de stofwisseling en reinigt het lichaam van afvalstoffen. Het vermindert pijn en versoepelt de lichaamsbeweging. De Lomi Lomi is een complete lichaamsmassage.

Behandeling

Lomi Lomi massage is een vorm van ontspanningsmassage, die wordt toegepast op het gehele lichaam. U ligt op een verwarmde massagetafel, het licht is gedimd en op de achtergrond is rustgevende muziek. De massage duurt 90 minuten, waarbij een soort van dansritueel op het lichaam wordt uitgevoerd. Met een ruime hoeveelheid warme olie wordt het lichaam in een vloeiende beweging met de onderarmen, handen, duimen en ellebogen gemasseerd. Het lichaam wordt vrijgemaakt van stress, spanning en angst. Na de behandeling voelt u zich weer helder en fit.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

In principe voor ieder gezond persoon. Het is vooral een aanrader voor een ieder die zich gespannen of vermoeid voelt. Of als u eens iets anders wilt proberen als u al bekend bent met ontspanningsmassage. Het is een weldaad voor het lichaam.