• 06 24 516 607
  • info@petrapotters.nl

Huisregels en Privacy

Huisregels en Privacy


Afspraak

Afspraken voor een bezoek of behandeling worden vooraf telefonisch, per e-mail of WhatsApp gemaakt en zijn altijd onder vermelding van volledige NAW-gegevens en telefoonnummer. Bezoek zonder afspraak is niet toegestaan. Door het maken van een afspraak stemt u in met de huisregels.

Contra indicaties

Bij een eerste afspraak wordt vooraf een anamnese (intakegesprek) afgenomen. Bij bepaalde symptomen, de zogenoemde contra indicaties, kan ik besluiten de behandeling niet uit te voeren, de behandeling in overleg te wijzigen of door te verwijzen naar de (huis)arts. Om te voorkomen dat er tijdens uw afspraak een behandeling wordt geweigerd, raad ik u nadrukkelijk aan om vooraf informatie in te winnen. Wanneer u ook maar enige twijfel heeft, neemt u dan altijd eerst contact op met uw (huis)arts voordat u een afspraak maakt.

Annuleren

Een gemaakte afspraak moet minimaal 24 uur van te voren telefonisch afgezegd of verzet worden. Is dat niet het geval, dan ben ik genoodzaakt 50% van het afgesproken tarief in rekening te brengen.

Betaling

Alle behandelingen dienen contant of per pinbetaling te worden voldaan, tenzij anders is afgesproken.

Privacy

Uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder uw toestemming nooit aan derden verstrekt. Zie ook de Privacyverklaring.pdf

Hygiëne

Ethiek en hygiëne staan binnen de praktijk hoog aangeschreven. Er wordt derhalve ook van u verwacht dat u hiervoor zorg draagt.