• 06 24 516 607
  • info@petrapotters.nl

Body contour massage

Body contour massage

De Body contour massage is een massage waarbij onder andere bindweefselmassage en ontspanningsmassage handgrepen worden toegepast. Deze massage is erop gericht het lichaam strakker te maken en centimeters in omvang te verminderen.

Deze massage wordt gecombineerd met de body contour gel. Door de samenstelling van zeewierextracten en essentiele olie heeft de body contour gel een optimaal afbreek effect op de onderhuidse vetcellen. Het menthol extract stimuleert de doorbloeding van de huid waardoor ook de werking van de afvalstoffen wordt gestimuleerd. Niet alleen de doorbloeding wordt bevorderd, maar de huid wordt zichtbaar mooier, strakker en gladder. Tevens verdwijnen verklevingen en afvalstoffen en heeft de massage een ontslakkende werking.

Behandeling

Na een intensieve massage met diverse grepen wordt het behandelde oppervlak met folie ingepakt, waarna de gel ca. 20 minuten in kan trekken. In het begin zal de behandeling, met name door toepassing van bindweefselmassage handgrepen, wat gevoelig zijn. Deze grepen worden afgewisseld met ontspanningsmassage handgrepen waardoor de behandeling goed te doen is. Het resultaat na de kuurbehandeling is dan ook buitengewoon.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Mensen die aan het afvallen zijn en te maken hebben met probleemzones, zoals cellulite of vetophoping op benen en/of heupen. Ook bij een slappe buik na een zwangerschap heeft Body contour massage een positief effect. Het beste resultaat wordt verkregen met een kuurbehandeling van 8 tot 10 weken.